Lord of the Rings Online: Helm’s Deep

Post

Hozzászólások   |   Lord Of The Rings Online

Ősszel megérkezik a LotRO 5. kiegészitője is, név szerint Helm Szurdok! Megjelenés: November 18-án!

A kiegészitő érkezéséről, már korábban jelentkeztünk, de hivatalos dátumot még nem adtak. Mától  előrendelhető a kiegészitő és temérdek új információ érkezett, egy kedv csináló Trailer-rel.

1

Lássuk a kiegészitő fő elemeit:

– Nyugat-Rohan, 5 régió többek között Edoras, Helm Szurdok, Dunharrow
– 10 új szint (új szinthatár lvl95) ! Új craft tier!
– Vadonatúj kaszt specializálódás. Talent ágak behozatala, amik által egyedi hősökké vállhatunk!
– Big Battle system! Helm-szurdoki csata!
– 3 új book! Csatlakozz Aragornékhoz és vágtass Edorasba, majd kisérd a rohirokat egészen a szurdokig!

Részletesebben az újitásokról:

2

Big Battle system:

Az első igazán nagy csata lesz látható Ősztől, amit már egy lvl 10-es játékos is kipróbálhat. Az új mechanikának köszönhetően a kis játékosokat automatikusan max szintre fejleszti és többféle képpen vehetnek részt a Helm-szurdoki csatában.
Lehetsz parancsnok, aki a játékosokat irányitja,  lehetsz ostromgép kezelő és védekező játékos! Az instákat lehet egyedül, ketten, hárman, 6-an és akár 12fővel végrehajtani. Szint és persze csapattagoktól függ a csata nehézsége és szintje. Minél nagyobb és többen mentek rá, annál hosszabb ideig tart és új feladatok vállnak elérhetővé. Külön medálszerzési lehetőség nyilik itt, illetve külön pontokat lehet gyűjteni (talent ág), amik által még erősebbek lehettek a csatában. Ez lesz az új high-end tartalom ami jó sokáig lefogja kötni a játékosokat!

4

Új kaszt talent ágak:

A talent fát, sok más játékból ismerhetjük. Szintenként kapunk pontokat, amiket véletlenszerűen oszthatunk el a meglévők közül. Egy képességre többször is tehetünk pontot, ezzel még erőssebbé tehetjük azt. Minden kaszt 3 specializódás közül választhat, és azokon belül is 3-3 ág között válogathat. Sok régebbi skill el fog veszni, de helyettük kapunk újakat és igazi kihivást fog okozni a helyes ág használata, hisz tudnunk kell, hogy adott szituációban mit is alkalmazzunk. Segitségünkre lesz az elmenthető talent opció, igy bármikor átválthatunk egyikről a másikra. Mindegyik kaszt nagy figyelmet kapott, igy garantált az új játék élmény.

Az új területeken természetesen lesznek újabb kihivások és több mint 300 új küldetést oldhatunk meg Rohan nyugati régiójában.

Megjelenés: November 18.!

A kiegésztő előrendelhető az alábbi oldalon, ahol egy vadonatúj ló és páncél mellett értékes ajándékokat is kapunk, illetve tovább akciók várnak minket:

Helm’s Deep előrendelés/

Ime a kiegészitő első előzetese:

Hozzászólás írása