The Rise of the Witch King

The Rise of the Witch King

Alapvető információk

Kiadó: EA Games
Fejlesztő: EA Los Angeles
Platformok: PC
Megjelenési dátum: 2008. November 28.
Típus: RTS
Weboldal: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings:_The_Battle_for_Middle-earth_II:_The_Rise_of_the_Witch-king

Ismertető

Vezesd a gonosz erőit középföldén. Ezer esztendőnyi béke után a gonosz ismét erőre kap. Vezesd győzelemre a boszorkánykirályt és irányítsd Angmar seregeit a vadonatúj egyszemélyes játékmódú hadjáratban. Alkosd meg a legyőzhetetlen hőst. Tucatnyi új lehetőség és az új Troll osztály növeli a hős megalkotásának stratégiai lehetőségeit. Irányíts új, pusztító egységeket. Derítsd fel az ellenség erőit, használj romboló varázst, idézz egész hordákat a csatamezőre a hat meglévő frakció új egységeivel, és a legújabb frakció, Angmar csapataival! Kibővített Gyűrűháború játékmód. Magadnak követelheted egész középföldét, és gigantikus ütközetekben idézheted fel a filmtrilógia hangulatát.

Letölthető tartalmak

 • BFME II WK Magyarítása

  A Gyűrűk Ura, Harc Középföldéért(tm) II, A Boszorkánykirály felemelkedése játék teljes magyarosítása. BFME 2 TRotWk v2.00 alatt tesztelve. Küldetések feliratozva.

  Figyelem: A magyarítást csak az alapjátékot ill. a kiegészítőt tartalmazó számítógépre lehet telepíteni. A magyarítás használatához fel kell telepítened az alapjáték (BFME 2) magyarítását is. Enélkül a játék nem fog elindulni.
 • BFME II WK Patch v2.01

  Az EA BfME2-TRotWK-hez készült legújabb javítása ez a patch. A játék egyensúlyát próbálták benne javítani, több-kevesebb sikerrel. Változások listája: link
 • BFME II WK Special Hero Mod

  Ez a MOD a hős készítésben csinált némi változtatást jó kis MOD. Új fegyverek, páncélok, színek, képességek.