A Dwarrowdelf ciklus

A Dwarrowdelf ciklus

A második ciklus lassan elkezdődik, így erről kaptunk néhány infot és néhány képet az új lapokról, no meg egy kis kombinálással meg is van az első pakli hőse… :)

A Dwarrowdelf ciklus az első nagydobozos kiegészítő (Khazad-Dum) után jön. A sorozat a Ködhegység és Völgyzugoly környéki területeken játszódik majd. Számítsunk jó sok orkra és hóviharokra…

Lukas Litzsinger mesélt egy keveset a kiegészítőről, a lényeges dolgokat kiemelném.

A hat kalandpakli hat encounter paklit fog használni a nagy kiegészítőből. Emiatt változatosabbak lehetnek a küldetéseink. Ha valaki játszani akarja az új küldetések valamelyikét, annak mindenképpen meg kell vennie Khazad-dumot.

A küldetések új módokon próbálják ki a játékosok felkészültségét, ügyességét. Lesznek itt hatalmas hóviharok, melyek csökkentik az akaraterőt, lesz itt Durin Kapuja előtti nagy víziszörny és persze Mória labirintusa is. Sok mindenre fel kell majd készülnünk. (Egyébként Durin Kapujának működése nagyon ötletes, érdemes megnézni! Dicséret a készítőknek!)

Persze a játékosok is kapnak új lapokat, nem kell félnünk. Megszokott módon minden pakliban lesz egy-egy hős, csatlósok, hozzárendelések, események. Az első pakliban Völgyzugoly felé vesszük az irányt, ahol főleg tünde lapokkal gazdagodunk. Az első hős (valószínűleg) Arwen lesz a képek alapján. Mellesleg nagyon csinosra sikerült… 😉

Lesznek új kulcsszavak, új arcok, új ellenségek és persze hat új küldetés.

 
Szerző: HunDrenus