Árny és láng!

Post

Hozzászólások   |   LOTR LCG hírek

Árny és láng!

Bemutatnám az utolsó kiegészítőjét a Dwarrowdelf ciklusnak.


 

Rohanva ugrott át a hasadékon. A lángok felcsapva üdvözölték, lángkoszorú vette körül és füst gomolygott a levegőben. Az égő sörénye fellobbant és égett mögötte. Jobb kezében penge, mintha a tűz, nyelveivel döfne; a balban ostor mely több tüzes szíjra szakadt. Ajjaj! Jajveszékelt Legolas. „A Balrog! A Balrog jön!” Gimli tágra nyílt szemmel bámult. „Durin végzete” kiáltotta, elejtette fejszéjét és eltakarta a szemét.

   –J.R.R. Tolkien, A Gyűrű Szövetsége

 

 

 

A Lotr LCG Dwarrowdelf ciklus küldetéseiben, Középfölde hősei meglettek bízva Elrond által, hogy derítsék fel az elszaporodott orkok okát a Ködhegységben. Áruló hegyek hágóin, goblin rajtaütéseken, sötét alagutakon és földalatti vízijáratokon keresztül útjuk Moria mélyébe készteti őket… és egy szörnyű felfedezés várja őket.

 

Durin végzete

Az Árny és Láng kiegészítőben, Középfölde hősei megismerik milyen félelmetes erő gyűlt össze, Mória és Ködhegység orkjai -és egy ősi erő „Durin Végzete”, a Balrog, a démon még Morgoth napjaiból.

Árnyék és Láng elnevezés jellemzi az izgalmas lezárását a Dwarrowdelf ciklusnak, de hogyan bontakozik ki a történet csak rajtad áll. Ez egy hősi történet leküzdése, elképzelhetetlen esélyekkel? Vagy ez egy biztos tragédia?  Ez a küldetés csomag rászabadítja a Balrog kérlelhetetlen dühét Középfölde hőseire egy igazán heves harcban!

Vége azoknak az időknek! Az első és a másodkornak, amikor a legendás hősök párviadalban küzdtek meg a Balrogokkal. Mégis még mindig, az Elrond küldetésére elhivatottak között Középfölde legerősebb hősei is ott vannak.

Kovácsold a sorsodat

Az Árny és Láng-ban, a hősök szembe kell nézzenek tűzes kardokkal, goblinokkal, sötét barlangokkal és a félelmetes Balroggal életük legnagyobb harcában. Vajon tudnak foglalkozni eredeti küldetésük sikerével, miközben a túlélésük a tét?

A ÁéL játékos lapjai megadják a kétségbeesett hősöknek hogy izgalmas, új eszközökkel maradjanak életben. Megadja a titkosság (sercery) stratégiáját, és hozzá az új eseményeket, segítőket és tárgyakat, beleértve a Hatalom Három Tünde-gyűrűjét is. Ebben a kétségbeesett órában, az Egy Gyűrű tulajdonosa, felfedi-e valódi hatalmát? Kockáztatsz Sauron Szeme előtt?

A kihívás egyre nő. Éld túl életed legnagyobb csatáját. Küzdj meg az Árny és Láng démonával.

A Dwarrowdelf utolsó kiegészítője 2012 második negyedévében jelenik meg.

 

– Az ezt megelőző Dwarrowdelf ciklus kiegészítők ismertetőit nem érhetitek el egyenlőre. Mivel csak most indult a LOTR LCG részleg az oldalon, ezért csak a legfrissebb híreket próbáljuk kitenni. Ennek még az is az oka hogy az új ciklus alig szerezhető be nálunk, Magyarországon. Ennek ellenére mindenkinek ajánlom hogy az elejétől kezdje a sorozatot. Az első ciklusról már mindent megtaláltok az oldalon –

Hozzászólás írása