Guardians of Middle Earth

Post

16 hozzászólás   |   Játékok

 


Újabb Gyűrűk Ura játék jelenik meg idén Ősszel.
A játék neve Guardians of Middle Earth, afféle promo játék, a szintén Ősszel érkező Hobbit filmhez.
Több, mint 20 karakter közül lehet választani (pl Gandalf,Gollum, Thorin stb) és lehet küzdeni különböző Arénákban 2-5 játékossal együtt.
A játék erősen Multiplayer alapú lesz, lehet fejlődni, itemeket gyűjteni.
További információt, videót a jövőheti E3-on kapunk.
Addig is egy link a hivatalos oldalra:

GUARDIANS OF MIDDLE EARTH

Az előzetes a mai napon felkerült a netre! Nagyon jól néz ki de ez a minimum hogy az intro lenyűgöző legyen.

  1. jani912012. 05. 30.

    Hát remélem nem csak ezzel akarják majd kiszúrni az emberek szemét. A magam részéről én már nagyon vágynék egy Középföldén játszódó hardcore offline szerepjátékra, vagy egy BFME 3-ra.

  2. Elwe2012. 05. 30.

    Wááááá de jól hangzik amit olvasok róla a neten. Csak legyen is olyan. Tuti letöltöm ps-re. Én is örülnék egy bfme3 nak, és szerintem nincs aki nem. Legjobb stratgia amit valaha láttam az összes elemével úgy ahogy van. Na de visszatérve erre én már alig várom!

  3. jani912012. 05. 31.

    Én is kíváncsi vagyok rá, de a Conquest óta valahogy nem bízom a Gyűrűk Ura név alatt kiadott játékokban (mondjuk a war in the north nem volt egy rossz játék de szerintem el lettünk volna nélküle is ). Mindenesetre azért szurkolok neki, hátha mégis egy újabb legenda születik :)

  4. Elwe2012. 05. 31.

    Nekem a BFME2 a legjobb stratégia volt amit eddig játszottam, a hősök meg a promociók nagyot dobtak a játékon és főleg mert fordulatos tudott lenni miattuk vagy éppen nem 😀
    A WitN nekem bejött, lehetett volna jobb de már nagyon rég vártam hogy ne szóljam le. Most várom és kiváncsi vagyok erre a GOME-re. Remélem azt tudjátok hogy pc-re nem lesz az eddigiek alapján.

  5. jani912012. 05. 31.

    Remélem azért lesz PC-re A Gamekapocs.hu-n legalább is azt írták, hogy xboxon, PS-en és PC-n is kiadják majd.
    Amúgy meg szerintem is a BFME2 volt a legjobb eddigi Gyűrűk Urás játék 😀 Sőt szerintem az egyik legjobb stratégiai játék is egyben. Nagy kár, hogy lekapcsolták az online szervereket :(

  6. Szaruman022012. 05. 31.

    Jaja, én is várom, hogy mi sül ki ebből. Sajna azt kell mondanom, és remélnem, hogy a Conquestnél jobb lesz (nem mintha ez olyan nagy kihívás lenne) Azonban ha nem haragszotok, akkor én a 2 helyett a BFME 1-t preferálnám jobban :) Abban viszont egyet érthetünk, hogy még egy olyan produktum, mint a BFME-sorozat nem lesz egyhamar.

  7. Kheled2012. 05. 31.

    Én szerintem ez hasonló lesz mint a Conquest, csak kisebb területeken. Nemlesz olyan nagy futkorászás, viszont helyette jobb és nagyobb csatákat kapunk. Kb olyasmi mint a Return of the Kingbe, mikor Minas Tirith-t kellett védeni csak 3 coop szereplő helyett most akár 5 szereplővel harcolhatunk különböző helyszineken. Viszont az egy plussz, hogy lehet fejlődni is, sztem az se kizárt, hogy majd jön hozzá több update is, hisz egy multi játékról van szó. Tényleg már alig bírom ki ezt a pár napot. E3-on sok jó vidit,meg infót kapunk:) LOTRO-hoz is jön a Riders of Rohan, elvileg lesz egy élőszereplős trailer is róla. Kiváncsi vagyok mind2re. Nagyszerű hét lesz.

  8. Szaruman022012. 05. 31.

    Csak el ne szúrják, mert akkor mérges leszek!! :)

  9. Elwe2012. 05. 31.

    Ahogy látom dota modban nem vagytok otthon. Ez a játék állítólag ilyen modban fog készülni, legalábbis erre az elvre valamilyen szinten. A PC-s verzióra visszatérve a fent említett hivatalos oldalon nincs feltüntetve a PC mint támogatott platform csak a PS3 és az XBox. Ezért feltételezem hogy pc-n nem lesz elérhető. Szerencsére ez engem nem érint, huhh :)

    Most találtam egy hivatalos szöveget is ami nem tartalmazza a pc-s változat jövőjét: “…This downloadable MOBA for Xbox LIVE Arcade and PlayStation Network will put you in charge of your favorite Middle-earth characters…”

  10. Kheled2012. 06. 01.

    TRAILER a fenti hírnél!

  11. jani912012. 06. 01.

    Nem rossz trailer 😉 Amúgy a végén a nagydarab fószer az Szauron akarna lenni?

  12. Kheled2012. 06. 01.

    igen, kicsit feltuningolva:)

  13. Ayrons2012. 06. 01.

    dota játékkal nem játszottam de a trailer elég jó mind azon által elég olyan szagú hogy gyorsan dobjunk össze egy LOTR játékot.Biztos kipróbálom milyen Witch kinggel földbe tiporni Aragornt és többieket 😀
    Én inkább eme Gyűrűk ura játékot várom http://www.youtube.com/watch?v=MxuGSFYm1ls&feature=player_embedded 😀

  14. jani912012. 06. 01.

    Na igen! 😀 Az engem is jobban érdekel

  15. Elwe2012. 06. 02.

    Kinek milyen konzolja van?

  16. kastor2012. 10. 03.

    Kilyön pc-re?

Hozzászólás írása