Trilógia lesz a Hobbit filmből! >UPDATE<

Post

6 hozzászólás   |   Filmek

Mivel rengeteg anyag gyűlt össze a Hobbit forgatása közben, lehetőség nyílt arra, hogy akár még 1 egész estés filmet csináljanak Bilbo kalandjaiból. Hosszas ötletelés után meghozták a végső döntést, valóban 3 rész lesz 2 helyett. De vajon megéri?
Peter Jackson remek munkát végzett a Gyűrűk Ura filmekben, nem kérdéses, hogy a Hobbitnál is mesterművet fog készíteni. Bár kérdéses, mit lehetne belerakni 3 filmbe, egy jólva rövidebb könyv alapján.
Mivel Legolas is visszatér, valószinű rengeteg olyan jelenet lesz, ami összekapcsolja a Hobbit és a Gyűrűk Ura szálakat. A tervezett 3. rész címét még nemdöntötték el, de született két lehetséges név.
‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’ vagy ‘The Hobbit: The Battle of Five Armies’ közül lesz az egyik. Én személy szerint jobban örültem volna egy There and Back Again part 1 és part 2-nek, mint pl a Harry Potternél volt. Mindenestre remek hír, hogy 2-3 órával többet láthatunk Középföldéből. Ti mit gondoltok?

UPDATE!

Megvan az új cím és a film megjelenések:

2012, December 14 The Hobbit: An Unexpected Journey
2013, December 13  The Hobbit: The Desolation of Smaug
2014, Július  18  The Hobbit: There and Back Again

 1. jani912012. 08. 01.

  Én örülök neki. A hobbitot 2 filmben ki lehet bontani jó hosszan, de ahhoz hogy feldolgozzák a vele párhuzamos dolgokat( fehértanács, Dol Guldur stb) valamint összekapcsolják a Gyűrűk Urával anélkül, hogy össze ne csapják ahhoz kell egy harmadik rész is. Legalábbis én így látom.

 2. Gansta Gyuri2012. 08. 24.

  Hát az nagyon jó is lenne de nem csak azért lenne jó hogy a Hobbit-filmnek 3-része lenne hanem nagyon remélem hogy benne lesz valamelyik részébe J. R. R. Tolkien-regényeiből a kedvenc szereplőm Szauron Nagyúr de ha egyikbe sem lesz benne az se baj mert J. R. R. Tolkien-regényeit mindet szeretem például A Hobbit és a Gyűrűk Ura de nagyon remélem hogy Szauron vala melyikben benelesz

 3. Kheled2012. 08. 24.

  Hát Sauron benne volt a gyűrűk ura első részében, az elején. De, ahogy Peter Jackson megjegyezte, elég sok összekötő szál lesz, szerintem biztos fog újra szerepelni itt is valamilyen formában.

 4. Ayrons2012. 08. 25.

  Hobbit angol változatába Nekromantának hívják a magyar változatba sötét varázslónak Sauront.Mivel bele teszi Dol Guldur ostromát biztos szerepelni fog.
  De vannak pletykák arról hogy Khamúl nevezetű nazgul is szerepelni fog a filmbe. :)

 5. Gansta Gyuri2012. 09. 03.

  Na az is jó lenne de remélem hogy ha kijön a film remélem hogy ki adják PC-re és XBOX 360-ra

 6. Dani2013. 02. 04.

  Szauron biztos nem lesz benne … Szauront 3000 évvel ezelőtt legyőzték mielőtt Frodóhoz kerül a gyűrű. A hobbit 70 évvel a “Gyűrű szövetség” előtt játszódik :D.

Hozzászólás írása