Riders of Rohan csúszás + harci lovak,epikus történet

Post

6 hozzászólás   |   Lord Of The Rings Online

A LotRO új kiegészítőjének megjelenését eltolták Október 15.-éig, kárpótlásul minden játékos kap egy kisebb ajándék csomagot, aki szeptember 5.-e előtt még előrendeli a játékot.
Tartalma:

  • 500 Turbine Pont
  • Slayer Deed Accelerators x1 (60 min)
  • +20% Renown (3 hours)
  • +20% Mount Speed (1 hour)
  • Tome of Defence
  • Scroll of Finesse

Akik sikeressen bejutottak a zárt bétába, csupa örömbe lett részük, hisz amellett, hogy előbb láthattak Rohan csodás vidékét, nagyon sokat segíthetnek a játék készítőinek. A béta 4.fordulója a mai napon indul.

Utoljára a lovas harcról tartottunk beszámolót, most lássuk mit kell tudni az új lovakról és az új epikus történeti szálról.

Harci lovak:

Minden játékos egy új, személyre szabható lovat fog kapni Rohanban, amit tetszőlegesen alakítgathatunk.
Legyen szó kinézetéről vagy épp a képességeiről, szerezhetünk neki egy legendás nyerget is, ami további erősítést ad lovunknak.
Ezek a lovak sokkal nagyobbak, erősebbek és gyorsabbak lesznek az eddieknél.

3 fajta ló típus közül választhatunk, persze bármikor kicserélhetjük a meglévőt, sőt a képességeiket is elmenthetjük, hisz adott szituációban érdemes más taktikát használni.
The Courser: Ezek a lovak light armort viselnek, viszont a leggyorsabbak. Manőverezni, üldözni vagy épp menekülni ideális társ. Hátránya a gyenge védelem.
The Rouncey: Ezek a lovak medium armort viselnek, alapból mindenki ezt a fajtát fogja megkapni. Ez a ló gyors is, jól felszerelt.
The Destrier: Ezek a lovak a legjobban felszereltek, heavy armort viselnek. A legerősebb mind a 3 ló közül. Hátránya: lassú.

Mind a 3 fajta lónak külön trait águk van, nevét használva “skill fa”, ami további bonusokat adnak. Minden Ló típusnál különbözik, hogy mégjobban használhatóak legyenek.
Red Dawn: A sebzésre fókuszál, minél több pontot rakunk ebbe a trait ágba, annál erősebb lesz a lovunk.
Rohirrim: A védelemre öszpontosít, minél több pontot rakunk ebbe a trait ágba, annál több védelmünk lesz.
Riddermark: Leginkább taktikai bonuszokat ad nekünk és a csapattársainknak, például gyógyítás, átmenetileg több védelem vagy épp sebzés.

Természetesen ezeken felül, minden játékos a kasztjának megfelelő lovas skilleket is fog kapni, például a hunter lovon tud íjazni, a captain hatalmas ütést mér közelharcba, stb.

Lovak kinézete:
Minden lovat tetszés szerint állíthatunk be kinézet szempontjából is, elég ritka lesz az ugyanolyan ló, hisz rengeteg minden közül választhatunk. Állíthatjuk  a fejét, testét, lábait, farkát, nyergét, páncélját és ezeket mind külön-külön színezhetjük.
A legtöbb páncélt küldetések során szerezhetünk be, de a Lotro Store-ban is vehetünk komplett egyedi szetteket.

Epikus Törénet:

A Szövetség tagjai elhagyták Lórien partjait, és lefelé hajóznak az Anduin folyón, e közben Rohan keleti részén orkok, wargok és Uruk hai-ok portyáznak, Kelet felől a keleti törzs jelent nagy veszélyt.

3 új book-ban láthatjuk, ahogy a szövetség felbomlik, átélhetjük minden szövetséges tag szemszögéből az eseményeket, részei leszünk Boromir halálának és a hobbitok elrablásának, majd elszakadunk a többiektől Samuval és Frodoval.
Aragornnal, Legolassal és Gimlivel követhetjük Trufát és Pippin egészen Fangorn-ig, ahol újra találkoznak Gandalfal. Szövetségre léphetünk Éomer és lovasaival, hogy megvédjük Rohant.
Sok új ikonikus helyszínt láthatunk, mint pl Argonath-ot, Amon Hen-t vagy maga az Ent lakta erdőt Fangornt, Edoras-t és persze találkozhatunk Éowynnel, Theodennel, Grimaval, Éomerrel és számtalan ismert hőssel.

A megjelenéséig tehát kicsit várnunk kell. Addig is élvezhetjük az éppen futó nyári fesztivált és a közelgő Bilbo és Frodo születésnapi rendezvényét.

  1. Joci2012. 09. 01.

    Én is játszom. Szerintem király!

  2. david2532012. 09. 03.

    fajin,igaz hogy még csak 27es vagyok asszem,de teccik

    • Kheled2012. 09. 03.

      Ha most tetszik, később imádni fogod:)
      Ah.. nehezen bírom kivárni a megjelenést. Rohan fantasztikus lesz

  3. david2532012. 09. 06.

    remélem hogy faja lesz :) ,egykis Rohan zenét betehetnének a játékba ami a filmbe van 😛 ,a második rész szerintem a legjobb a 3 közül,(azt a “zenét” kitudná nekem megmondani hogy mi a neve amikor a tündék bevonulnak a Helm Szurdokba) (jah és Boromir szinkron hangja menő 😛 )

  4. Kheled2012. 09. 06.

    Uh, nehéz megmondani a szám címét, de youtube-n fent van az összes. Lesznek hasonló zenék amiket meghallgathatsz itt(Ez még nem a teljes lista):
    http://www.youtube.com/playlist?list=PL9795D8E90D8E48A9&feature=plcp

  5. Kheled2012. 09. 18.

    Nemrég néztem meg a bétát a legújabb frissítéssel és valami hihetetlen szép grafikai update lesz. Például a Nap eddig csak a szokásos jelenség volt az égen, de most fényt bocsált ki és a fák között mész akkor a fák lombjainál beszűrödik a fény, és ha szembenézel a nappal akkor rendesen vakít kicsit. A hegyek, a föld ráncosabb lesz,vagyis reálisabb nagyon élethűek. Füvön vagy egyéb növényeket ha átmegyünk lelapulnak. Szóval várós nagyon!:)

Hozzászólás írása