UPDATE! Megérkezett a 2.Hobbit Trailer + szinkronos előzetesek!

Post

21 hozzászólás   |   Egyéb

Kattintsatok tovább és nézzétek meg a videót!

Több fajta befejezzésel lehet megnézni a Hobbit 2. trailerét magyarul és angolul is egyaránt!
A lenti linkre kattintva több alternatív befejezés közül választhattok:

Hobbit előzetesek

Szinkronos előzetes(gandalf alternatív befejezés):

Eredeti nyelven:

  1. alaktal882012. 09. 19.

    ez nagyon jó
    csomó új helyszín és csomó új információ arról hogy milyen nagy szenzáció lesz a film

  2. Kheled2012. 09. 19.

    Valóban sok mindent lehetett látni. A Gyűrűk Ura nagyon komoly volt, itt látszik hogy kicsit mesésebb, humoros a stílus ez miatt nekem a grafika és effektek kicsit furcsák voltak, bár biztos lesznek útómunkák. És ez még csak a film első része, eseménydús, mi lesz itt később:) Szép munka!

  3. Gansta Gyuri2012. 09. 20.

    Hát mit is monthanék nekem amúgy mind a kető Trailer tetszet de remélem hogy A Hobbit valamejik részében bene lesz a ked venc szereplőm Sauron Nagyúr.Na de most őszíntén el mondhatom aszt hogy ez a felm A Hobbit Váratlan Utazás szerintem simán lekörözi a Harry Potter öszes részét.

    • Kheled2012. 09. 20.

      Bent lesz ahogy ezt korábban írtuk, sőt minden lény hátterét megismerhetjük mégjobban amikkel találkoztunk a Gyűrűk Urába, pl wargok,nazgúlok,trollok, óriások,sasok,goblinok, alakváltók szal sok minden lesz.

  4. kastor2012. 10. 03.

    Az a dal az 1. trailerben nagyon fasza.

  5. Gansta Gyuri2012. 10. 04.

    Hát szerintem is fasza a zene az első trailerből de nagyon remélem hogy ti is várjátok már a filmet mert én is várom de nagyon:Ja és remélem hogy a Hobbit Trilogia valamelyik részében benelesz a kedvenc szereplőm Lord Sauron na de hogy ha az első részében nem lesz bene amit December 14-én adnak a mozikban 3D-ben az nem baj :De nagyon jó és örűl nék neki hogy ha meg tudnátok mondani hogy melyik részébe lesz bene Sauron mert én még annak is örűlnék hogy ha csak egy két percig lenne benne előre is köszönöm vándór barátaim

  6. Kheled2012. 10. 04.

    Nos az első részében nem valószinű hogy bent lesz, szerintem a 2. vagy 3.ban lesz, és szintén nem sok szerepet fog kapni. Amúgy miért Ő a kedvenced? hisz a gyűrűk urában (filmben) is csak a film elején volt rövid ideig, persze utána, mint “mindent látó szem”-ként jelen volt

  7. Gansta Gyuri2012. 10. 05.

    Nos hát nekem azért a kedvencem Lord Sauron a Sötét Nagyúr mert neki sikerült megölnie Ísildour apját Eledirt a film elején ja és még azért a ked vencem mert nagyon nagy a hatalma nem is merek nála nagyob Sötét Nagyurat aki felvehetné vele a versenyt na de most komojan szerintem nektek is tecenek a gonoszok kicsit nem mert nekem is tetszenek a jók közűl mondjun az Entek és a Törpök.

  8. Kheled2012. 10. 05.

    Hát én is, mint a legtöbb filmekbe gonosz párti vagyok, mármint olyan téren hogy izgalmasabb, több karakterekkel rendelkeznek, de ez minden filmbe igaz, volt hogy valahol a rosszaknak szúrkoltam:) Valóba hatalmas erővel bír Sauron, de látod ő se hallhatatlan és a gyűrű miatt volt úgymond még nagyobb az ereje/hatalma.

  9. Gansta Gyuri2012. 10. 06.

    Hát igen de Sauron a Sötét Nagyúr fél isten és így elég nehéz lehetetvolna legyőzni hogyha a film végén Frodó-elbukik eszt én nagyon jól tudom mert nekem van egy olyan játékom Xbox 360-ra a mi nek a Címe.A Gyűrűk Ura Hódítás(a gyűrűk ura conquest)-ja és még valami hogy ha még nem tudnátok hogy Sauron apja a nagy Titán az első Sötét Nagyúr Mellkor of Morgoth de szerintem nektek is van ked venc gonosz hősötök mert nekem tudjátok Sauron Nagyúr a ked vencem.

  10. Szaruman022012. 10. 06.

    Akkor pici korrekciót ha szabad: A Conquest is egy megközelítés, bár nekem annyira nem jött be az a játék. Ki tudja, mi lett volna, ha Frodó elbukik? Még Gollam nyugodt szívvel elosonhatott volna gyűrűvel, aztán még 500 év, de sztem Tolkien profnak se lett volna elég ideje, h még egy trilógiát kihozzon az egészből. De kétségtelen, hogyha Szauron megszerezte volna a gyűrűt, akkor ott világvége és hasonlók lettek volna. Viszont egyrészt a Melkor of Morgoth nem túl helyes leírás, vagy Melkor, vagy Morgoth, másfelöl Szauron és Melkor között nincs apa-fia viszony. Melkor egy ainu volt, Szauron pedig az ő Maia szolgája.

  11. atta2012. 10. 06.

    A lord of the rings the conquest egy szar játék a gyűrűk ura világ meggyalázása szégyen.

    • Szaruman022012. 10. 06.

      Lényegében az, csak én nem írtam le ezt ilyen szépen, egyenesen, kicsit szofisztikáltabban fejtettem ki.

  12. kereszteslovag2012. 10. 06.

    Szauront én is nagy alaknak tartom, de én a jó oldalt sokkal jobban kedvelem a GYU-ban.
    Nagyon várom már a Hobbit 1. részét.
    És azt tudtátok, hogy LEGO-ban is lesz?

  13. Kheled2012. 10. 06.

    Igen, korábban már volt postolva egy kép a “Megye” készletről. Én megvettem a Gandalf Arrive-ot, nagyon aranyos:) Viszont baromi drágák:S

  14. Gansta Gyuri2012. 10. 07.

    Hát remélem hogy a Lego Gyűrűk Ura játék ban majd mikór ki jön és nagyon remélem hogy lehet majd az öszes filmben lévő karakterel lehet leni pl. Gilmi,Boromir,és nem más mind Sauron Nagyúr ja és nagyon hálás nenék hogy ha meg tudnátok mondani hogy mikór jönki a Lego Gyűrűk Ura Xbox 360-ra előre is köszönöm vándor barátain.

  15. Kheled2012. 10. 24.

    Nah most már biztos. 2 óra 40 percesek lesznek a Hobbit filmek. Ez végülis jó hír.

  16. Kheled2012. 11. 11.

    Bent lesz Tom Bombadil és Goldberry a Hobbit filmbe. Beorn házánál lesznek láthatóak! És elvileg Smaug az egyik legjobban kinéző és animált sárkány lesz, amit valaha a mozivászonra vittek. Kíváncsi vagyok és örülök neki!

  17. kereszteslovag2012. 11. 15.

    Remélem igazad lesz a sárkánnyal kapcsolatban.
    És valamiért azt hittem, hogy Beornt kihagyják a filmből, de örülök, hogy nem.

  18. Pilu2012. 12. 25.

    Sok mindent átírtak a úgy mint a Gyűrűk Ura trilógiában. Azog-nak már nem kellene élnie , a fia Bolg űldözi őket. A jelenez mikor Thorin levágja Azog kezét nagyon hasonlít mikor Isildur levágja Szauron ujjáról a gyűrűt.

  19. Kheled2012. 12. 25.

    És még Bolg is jelen lesz a 3.részben, szóval kiváncsi leszek erre. Mindenesetre a film nemvolt rossz, sok hasonló esemény volt,de nem zavaróak annyira. A 2. és 3. rész viszont minden mennyiségben új lesz. Új lényeket ismerhetünk meg, új helyszíneket stb. Várom már.

Hozzászólás írása