LotRO: Update 9 Against the Shadow

Post

Hozzászólások   |   Lord Of The Rings Online

Riders of Rohan után, idén Decemberbe érkezik egy újabb update, ami “A Hobbit” sztoriját dolgozza fel kicsit másként..
A játék készítői eredetileg jövőre tervezték, de úgy döntöttek, hogy 2 update csokorban adják ki az új tartalmakat.
Riders of Rohan kiegészítő sajnos a késések miatt instance-ok nélkül érkezett, így ez az Update pótolja mindezt, illetve egy részét, hisz több fog érkezni 2013-ban, körübelül Februárban.
Természetesen, akik megvették a kiegészítőt, azoknak ingyenes lesz. Sokan azt gondolták, hogy majd Rohanban harcolhatunk lóháton 1-1 instance keretén, de az útunk, először másfelé kalauzol.
A közelgő Hobbit film-nek köszönhetően, mi is bejárhatjuk Bilbo útját, de eltérő idővonalba, hisz mi a Gyűrű háború idejében élünk. Az új instance pack neve: Road to Erebor
Lássuk mit is tartalmaz az Update 9 és mely instance-ok kerülnek be most és melyikek később.

Update 9:

-Új insták:
Iorbar’s Peak : Misty Mountains, 3 fős. Az óriások és szövetségeseik egy sas tojást raboltak el és cipelték a fagyos Köd hegységbe. Feladatunk, hogy épségbe visszaszerezzük és megvédjük a tojást, majd győzzük le a Kő óriást.

Seat of the Great Goblin: Goblin Town, 3 fős. A Nagy Goblin halála után még nem dőlt el igazából, ki is legyen az új vezető, ezért hatalmas dulakodás van az trónszékért. Feladatunk, hogy  megakadályozzuk a goblinok terjeszkedését és megszakítsuk terveiket.

Webs of the Scuttledells: Mirkwood, 3 fős.  Rengeteg mérges pók lepte el Bakacsinerdőt, néhány elf felderítő útra kell, hogy segítsen a bajba jutottaknak. Feladatunk az elfek segítése és legyőzni az ellenséget.

További újdonságok:
– Dol Guldur skálázható lesz, az eddigi lvl65-os instance, most lvl 65- lvl 85-ig meglehet csinálni, új rewardok, új armor set, új nehézségi fokozat.
– Bree teljesen átalakul grafikailag, új épületek, új helyszínek, vásárok, utazók, lovak, lovas szekerek, kutyás őrök, gyerekek. Egy szóval, Bree teli lesz élettel egy új fantasztikus környezetben!
– Mória revamp 2.  Korábban Mória egy részét átalakították, most a maradék területeket újították meg.
– Új Stable-Master. A Stable-Master segítségével tudunk gyorsan utazni a városok között. Most ezt a rendszert felújítják és részletes információt kapunk a helyszinekről és rendszerezve lesz.
– Open Tapping mindenhol.  Update 9-től nem kell félni attól, ha valaki “ellopja” az ellenfelet, ha segítünk egy másik játékosnak, mi is megkapjuk a jutalmat.
– Új Store itemek
– Téli fesztivál új rewardokkal
– Számtalan bug javítás és apróbb újítások.

Update 10:

Megjelenés körübelül 2013 Február. Az út Ereborban folytatódik!

Instanceok:
– The Bells of Dale (6-fős)
– Flight to the Lonely Mountain (12-fős)
– The Fires of Smaug (12-fős)
– The Battle for Erebor (12-fős)

Update 9, Október 17.-én jelenik meg!

 

 


 

 

Hozzászólás írása