LOTRO: Update 10 és a 2013-as tervek

Post

2 hozzászólás   |   Lord Of The Rings Online

Hamarosan megérkezünk a távoli Magányos hegyhez!

Tavaly számoltunk be arról, hogy a Lord of the Rings Online fejlesztői, A Hobbit filmnek köszönhetően kedveskedtek nekünk pár új instance-al, amik a “Hobbit”-ban látható területeken játszódnak.
Egyenlőre ezek a területek sajnos nem járhatóak be instance-on kívül, de sokan úgy hiszik, el jön majd ennek is a napja. Decemberben voltunk a Goblin városban, Bakacsinerdőben, Ködhegységen, pár hét múlva pedig megérkezünk Ereborba, Suhatag városába, a Magányos hegy-hez! Idén még számtalan újdonság és meglepetések fognak jönni, de kezdjük az Update 10-el.

Update 10

Ebben az Updateben jönnek az Erebor instance-ok, amikhez 2 új páncél szett is tartozik minden kasztnak és ezeken belül is 3 fajta variáció.

Történet szerint a Gyűrű már elpusztult, de a Keletiek, északon még küzdenek a mesés kincsekért.
Az Instance-ok névszerint:

4
The Bells of the Dale (6 fős): Suhatag utcáit a Keleti nép lepte el, harcosok, íjászok és vadállataik fosztogatják a várost.  Mivel az ellenség nagy számban van jelen,  feladatunk körbejárni a várost és  megvédeni a lakosokat, amig el nem hagyják otthonukat.

2
Flight to the Lonely Mountain (12 fős): A menekültek sikeresen kijutottak a városból, de Erebor még messze van. Útközben az erdőben, egy folyónál ránk támadnak. Feladatunk, hogy túléljük a támadást.
 
 the-fires-of-smaug-1
The Fires of Smaug (12 fős):  Sikeresen visszavertük a támadást, de a Keletiek továbbra is üldöznek. Készítettek egy szerkezetet, ami nagyon hasonlít Smaug-hoz.  Ez egy olyan szerkezet, aminek a közepén egy hatalmas üst van és 4 csövön át keresztül terjeszti a mérget,füstöt, lángokat a barlangjáratokba. A csövek végén Smaug feje látszódik, ezzel is félelmet kelltve. Feladatunk elpusztítani ezt a szerkezetet.
7
The Battle for Erebor (12 fős): Megérkeztünk Ereborba. Az ellenség a legerősebb lényeit küldi, 2 Olog-hai Troll-t. Őket kell legyőznünk, miközben folyamatosan a távolból katapultok segítségével bombáznak.

Mindegyik Instance-nak van normál, nehéz és kihívás módja egyedi jutalmakkal.

Az Update 10-ben még skálázhatóvá teszik egy régi Instance-ot, Ost Dunhot-ot és még számtalan bug, kaszt javítás várható.

LOTRO 2013

A fejlesztők elárulták idei terveiket. Tavaly betekinthettünk Kelet Rohan-ba, idén megérkezünk Nyugat Rohan-ba is!
Részesei lehetünk az egyik leghíresebb csatának, a Helm-szurdoki ütközetnek, láthatjuk Edorast és északon Fangornt járhatjuk be teljes egészében.
Ez egy újabb kiegészítő lesz, ami Ősszel érkezik. Tavasszal egy új, ingyenes (VIP-eknek) terület érkezik Wildermore néven, ami a Nagy Folyó, Fangorn  és Rohan közt terül el. A fejlesztők egy nagyon hosszú és izgalmas sztori küldetést ígértek itt nekünk.
– Lesz housing system update (saját házunkat még jobban tudjuk alakítgatni) amit már régóta várt mindenki.
– Karakter update (új haj típusok, szakáll, arcok stb.)
– Új creep kasztok (PvP)
És még sok más, amiről később számolunk be, ha több információ lesz.

  1. Gansta Gyuri2013. 02. 27.

    Hé figyeljetek már én még sohasem jácotam a Gyűrűk Ura Online-vel de aszt mondják hogy nem lehet meg unni mert nagyon baró az egész kiegészítővel együt.

Hozzászólás írása