LotRO: Update 11: Treachery of the White Hand

Post

2 hozzászólás   |   Lord Of The Rings Online

Május 13-án, egy újabb tartalmai update érkezik a Lord of the Rings Online-ban!

en
Update 11: Treachery of the White Hand néven futó tartalmi update sok újdonságot hoz:

Új terület: Wildermore
A zóna Fangorn, Great River és Rohan közt terül el a hegyekben.  Saruman szövetségébe lépett egy eddig nem látott hatalmas erejű Kőóriás, aki rettegésbe tartja az itt élő Rohan népét.
A területen régen farm helyek, városok voltak, ám farkas ordító hideg és pusztító jégviharok kezdtek el tombolni a területen. Mára már minden megfagyott, emberek és városok lettek oda a pusztulásban.
04
Új book történet!
A történet szintén az új területen játszódik, feladatunk, hogy megkeressük Núrzum-ot, az óriást és segítsünk a túlélőknek eme fagyott vidéken.
Mounted Combat Update!
Új skillek és traitek kerültek a lovakhoz, minden kasztnak egyedi képességek!

mounted-combat
Hobbit Ajándékok!
Mindennap, ha belogolunk a játékban, a hobbitok apró, de annál értékesebb ajándékokkal kedveskednek.
A jutalom teljesen véletlenszerű, akad bennük étel, páncélok, buffok, pénz stb.
2 fajta ajándékdobozt lehet nyitni: Naponta 1 ezüstöt, hetente 1 arany változatot a VIP-ek számára, amiben nagyobb eséllyel esik ritka holmi.
Új VIP funkciók
Aki előfizető, azoknak egyedi karakter frame jár, továbbá bonus tapasztalati pontokat kapnak és persze lehetőséget kapnak az arany hobbit doboz nyitására.
Lalia Piac
Lalia egy kedves, ruhákkal kereskedő hobbit, aki megnyitotta új üzletét Bree-ben. Rengeteg ruha (outfit) közül válogathatunk és felpróbálhatjuk mindegyiket vásárlás előtt, természetesen a kirakatokat is szabad nézni.
Igazi Plaza hangulat, a jókedv garantált.

Számtalan bugot és apró változások kerülnek még be a játékba, a részletes leírásról, később a facebook oldalunkról olvashattok.

Íme az új Update-ről (azon belül is Wildermore egy Developer Diary:

  1. *ocskir*2013. 05. 07.

    Sajnálom, hogy így kihalt az oldal :(

    • Kheled2013. 05. 07.

      Én is :( , de azért igyekszek kicsit feldobni, csak elég sok korlát van amit sajnos nem enged engedélyezni a wordpress vagy a sablon. Addig is kövesd a facebookot, ahol picivel több információ jön majd!

Hozzászólás írása