Az oldal működése

Post

Hozzászólások   |   Oldal

Kedves látogatók! Most egy kicsi eligazítást szeretnék tartani az oldal szerkezetéről és használatáról.

Bejegyzések és oldalak

Mint bizonyára tudjátok, az oldal blogként üzemel így a híreket információk és bejegyzések formájában szeretnénk közölni veletek. A bejegyzések témájául szolgálnak a kategóriák, amik lefednek egy érdeklődési területet. Így a kategóriára kattintva könnyen összegyűjtheted az adott terület összes hírét.

A menürendszer kategóriái

A menürendszert úgy alakítottuk ki, hogy a fontosabb menüpontokhoz kategóriákat rendeltünk.

Ilyenek a főkategóriánk a menüsávon… pl.: Irodalom, Játékok, Filmek, Magyar közösség, Oldal
Ha az összes irodalommal, játékkal, filmmel, közösséggel vagy az oldallal kapcsolatos bejegyzésre kíváncsi vagy, kattints a főkategória nevére.

És ilyenek az alkategóriák a menüsáv egyes menüpontjaiból legördülve pl: a Magyar közösség főkategóriában két alkategória található Bajnokságok és Egyéb események

A bajnokságok kategóriára kattintva az összes bejegyzést elolvashatod, ami LAN vagy Internetes bajnokságokhoz kötődik.

A menürendszer oldalai és adatlapjai

Az oldalon nem csak bejegyzések találhatóak. Lehetőségünk nyílik oldalak létrehozására, ami remekül alkalmas például ismertetők vagy adatlapok létrehozásánál. Az ismertetőket adatlapokon csoportosítjuk, az adatlapokat pedig a menübe helyeztük el. pl: Battle for Middle-earth játékoknak külön adatlapjuk van, ahol sok részletes információt, stratégiát, taktikát olvashattok, de megtaláljátok például a letöltéseket, és a képgalériánk albumjait is. Így ezeken az adatlapokon  Wikipedia szerűen össze akarunk gyűjteni mindent, amit tudnod kell az adott témáról.

Hozzászólás írása